Tandemdejting

Här i Mörbylånga finns 4 stabila Monark tandemcyklar. 3 växlar, fotbroms och handbroms med skivbromsar. Sadelhöjden kan naturligtvis ställas in.  Det brukar kännas lite osäkert att komma igång, men efter ett tag så nästan flyger man fram.

Mörbylånga ligger på södra Öland ungefär 20 km söder om bron som förbinder Öland med fastlandet. För den som kommer hit med bil finns gratis parkering precis vid uthyrningen. Det går också utmärkt att ta buss 105 från Kalmar och stiga av vid bussens slutstation, belägen 20 meter från uthyrningen. Södra Öland är ett av Sveriges 15 världsarv med en särpräglad natur, ett överflöd av fornminnen och mycket kultur.

Vi har ett paketpris som kostar 780 kr första dagen och eventuella följande dagar kostar 450 kronor. Då ingår förutom själva tandemcykeln, hjälmar, picnic-korg som man själv får fylla med innehåll, fika för två på café Söderbönor vid torget i Mörbylånga och en riktigt bra cykelkarta. När ni är på plats tipsar vi förstås om trevliga cykelvägar och utflyktsmål.

För eventuellt boende i själva Mörbylånga rekommenderar vi Hotell Magasin1 (lyxigt och bara 100 meter från uthyrningen) eller Kalkstenens BnB. Flera logi-ställen hittar du på https://www.oland.se/sv/bo

Ring och boka på 070-6676280 eller maila till info@olandscykeluthyrning.se