Från Mörbylånga

Turförslagen är skapade i programmet/appen Ride with GPS. Du har två val om du vill använda dig av av turförslagen nedan.

1) Endast titta på kartan/turförslaget direkt här i webbläsaren. Det kräver förstås ingen inloggning eller nedladdning av app.

2) Ladda ned appen Ride with GPS till din mobiltelefon. Genom att klicka på Send to device/Send som står skrivet ovanför varje karta påbörjas nedladdningen av appen och skapandet av ditt konto kopplat till appen. Fördelen med att ladda ned appen är att du då kan följa din rutt i realtid, du kan alltså kan se din position i förhållande till rutten.
Ride with GPS är gratis i en månad, men kostar därefter ca 500 kr per år. Så ställ in en påminnelse om du inte vill fortsätta betala för appen. Appen har även en rad andra funktioner som att mäta hastighet, distans och delning av rutter mellan varandra.

På kartorna har vi även markerat utvalda restauranger, caféer och logiställen som vi tycker är bra! Ibland ligger dessa mycket tätt intill varandra, då får du zooma in ordentligt på kartan för att se vilka dessa är. Klicka på resp. ställes länk för att se öppettider. Även serviceställen där man ibland kan få sin cykel utbytt är markerade med informationssymbol.

 

Capellarundan – 22,5 km

Beijershamn, 23 km

Södra udden (Långe Jan), 93 km