Om företaget

gunnarJag som driver företaget heter Gunnar Kvarnbäck.  Cykelintresset har funnits hela livet.  Som barn cyklade jag och min kusin från Strängnäs till Enköping och tillbaka igen. Det var drygt 6 mil på en dag.  Inte så illa för en 10-åring på en enkel cykel utan några växlar.  På 60-talet var jag nästan den ende som cyklade i Stockholm.  År 2007 cyklade jag och sonen Elias från Gibraltar och hem till Öland  
( www.farsonfar.blogg.se ) Jag började hyra ut cyklar på Solberga Gård, Köpingsvik som jag drev i 23 år. 

Idag finns Ölands Cykeluthyrning sedan 2012 i Mörbylånga, fortsatte i Borgholm 2013 och öppnade vidare upp i Kalmar 2014.  Totalt finns det drygt 200 cyklar. 

Under sommaren 2018 är vi fyra verksamma i företaget fördelat på de tre uthyrningarna.
I Kalmar träffar du under Söndag – Onsdag Christopher Nilsson.
Torsdag – Lördag är istället Andreas Gustaver på plats som resterande del av veckan huserar på uthyrningen i Borgholm. I Borgholm arbetar även Elias Stenberg, som du en dag i veckan också har möjlighet att stöta på vid uthyrningen i Mörbylånga.
Resterande del av veckan är Gunnar själv på plats i Mörbylånga.